среда, 29 март 2023
ПочетнаЕКОНОМИЈАСо инстант лозот Хороскоп Давитковска од Крива Паланка доби 30.000 денари

Со инстант лозот Хороскоп Давитковска од Крива Паланка доби 30.000 денари

horoskopnovloz

Инстант лотаријата Хороскоп и донесе на Станка Давитковска од Крива Паланка добивка од 30.000 денари. Купила 17 експрез лоза Хороскоп и последниот бил добитен.

Експрес лозот Хороскоп на Државна лотарија на Македонија, беше пуштен во продажба на 5 јуни под мотото Отвори и види што носи твојот хороскопски знак денес. Добивките се во вредоност од 20 до 30.000 денари.

НАЈНОВИ ВЕСТИ

ХОРОСКОП