18 јуни, 2024
ПочетнаЕКОНОМИЈАСтаврески и Спасов ќе го посетат Центарот за социјална работа во Центар

Ставрески и Спасов ќе го посетат Центарот за социјална работа во Центар

stavreskiispasov654564

Заменик-претседателот на Владата и министер за финансии Зоран Ставрески и министерот за труд и социјална политика Диме Спасов денеска ќе го посетат Центарот за социјална работа во општина Центар.

Ставрески и Спасов ќе информираат за проектот „Еднократен отпис на долговите за најранливите категории”.

НАЈНОВИ ВЕСТИ

ХОРОСКОП