21 јули, 2024
ПочетнаЕКОНОМИЈАПрезентација на проектот за станови за лица со ниски приходи

Презентација на проектот за станови за лица со ниски приходи

stanovi

Во Министерството за транспорт и врски денеска ќе биде презентиран проектот за станови за лица со ниски приходи, како и за постапката за продажба на становите во општествена сопственост.

На прес-конференцијата ќе се обратат министерот за транспорт и врски, Миле Јанакиески и директорот на АД за изградба и стопанисување со станбен простор и со деловен простор од значење за Републиката, Цветко Грозданов.

НАЈНОВИ ВЕСТИ

ХОРОСКОП