15 април, 2024
ПочетнаКАРИЕРАЌе го направам тоа утре....

Ќе го направам тоа утре….

karijeraffreeeee

Ви се насобрале повеќе нешта кои мора да ги одработите, а вие од некоја причина како да не се помрднувате од мртва точка. Не оставајте ништо за утрешниот ден без оглед колку ви е тешко, туку пробајте го следново…

Чувствувате дека се заедно за вас е премногу

Обидете се задачата да ја поделите на неколку мали чекори. Одолговлекувањето е често облик на страв. Многу поедноставнo е да одработите серија мали нешта отколку еден голем проект.

Се чувствувате уморно и исцрпено

Земете свеж воздух неколку минути. Нормално е тоа што ве зафатиле поспаноста и заморот. Направете мала пауза, сконцентрирајте се и вратете и се на работатата.

Чувствувате дека наградата не вреди за трудот

Наградете се самите себе си. Направете ја задачата позабавна. Направете си мала прослава по совладувањето на еден дел од задачите и наградете си се со нешто кога работите ќе ги донесете пред финишот.

НАЈНОВИ ВЕСТИ

ХОРОСКОП