13 јуни, 2024
ПочетнаТЕХНОЛОГИЈАНајсилната конкуренција на Skype, ooVoo 3.5.6.44

Најсилната конкуренција на Skype, ooVoo 3.5.6.44

oovoo

Со „ooVoo“ корисниците имаат можност да се поврзат со било кого и било каде, преку видео повик, видео порака, телефонски повик или на некој друг начин.

Карактеристика на овој софтвер е можноста за повици во две насоки, снимање и испраќање на видео пораки со траење од една минута, креирање на виртуелен простор за видео разговор кој може да се прикачи на веб-сајт, разговор преку порака со шест луѓе истовремено, како и испраќање на фајлови со големина од 5MB.

Најновата верзија која е објавена е наречена „ooVoo“ 3.5.6.44  и со себе носи минорни подобрувања, во однос на претходната верзија.

НАЈНОВИ ВЕСТИ

ХОРОСКОП