27 февруари, 2024
ПочетнаЕКОНОМИЈАВасиличарско издание на Време за среќа со специјалните празнични кола на Бинго...

Василичарско издание на Време за среќа со специјалните празнични кола на Бинго Бум и Топ5

vremezasreka559

Државната лотарија на Македонија вечерва организира василичарско издание на Време за среќа со специјалните празнични кола на Бинго Бум и Топ 5.

Во ова специјалното Бинго Бум коло, како што велат од Државната лотарија на Македонија, играчите ги очекуваат бројни можности за интересни добивки, а меѓу нив и гарантираната добивка–автомобил Пежо 208 во категоријата Џек пот две линии до 90-тиот број.

Во емисијата Време за среќа што ќе се емитува вечер ќе може да се проследи и празничното коло од најновата игра на среќа на Државна лотарија на Македонија – Топ 5, кое пак токму за поубаво празнично уживање нуди гарантирана добивка за 5-ка од еден милион денари.

НАЈНОВИ ВЕСТИ

ХОРОСКОП