понеделник, 28 ноември 2022
ПочетнаАВТОБИЗOpel за Adam прими повеќе од 20.000 нарачки

Opel за Adam прими повеќе од 20.000 нарачки

adam

Новиот „Opel Adam“ е хит помеѓу младата популација. На тоа укажуваат досега добиените нарачки од страна на „General Motors“.

Малиот урбан автомобил од „Opel“ кој имаше премиера во Париз, доаѓа на повеќето европски пазари.

Побарувачката за автомобилот би била уште поголема доколку Германците не му „закачија“  толку висока цена.

Новиот „Оpel Adam“ досега е нарачан повеќе од 20.000 пати.

НАЈНОВИ ВЕСТИ

ХОРОСКОП