16 април, 2024
ПочетнаТЕХНОЛОГИЈАПовеќе телефони на „Xiaomi“ добиваат оперативен систем што менува сè: Дали вашиот...

Повеќе телефони на „Xiaomi“ добиваат оперативен систем што менува сè: Дали вашиот е на списокот?

„Xiaomi“ го објави „HyperOS“ за најновите водечки телефони, но и постарите модели ќе го добијат овој оперативен систем.

Засега само неколку телефони имаат „HyperOS“, а „Xiaomi“ посочи кои други модели ќе го добијат овој оперативен систем во првата половина на 2024-та година.

Еве го списокот, па проверете дали вашиот телефон е на него:

– Серија „Xiaomi 14“ (веќе е вклучена)

– Серија „Xiaomi 13“

– Серија „Xiaomi 13T“

– Серија „Xiaomi 12“

– Серија „Xiaomi 12T“

– Серија „Redmi Note 13“

– „Redmi Note 12 Pro+ 5G“

– „Redmi Note 12 Pro“

– „Redmi Note 12 5G“

– „Xiaomi Pad 6S Pro“ (веќе е вклучен)

– „Xiaomi Pad 6“

– „Redmi Pad SE“

– „Xiaomi Watch S3“ (веќе е вклучен)

– „Xiaomi Smart Band 8 Pro“ (веќе е вклучен).

НАЈНОВИ ВЕСТИ

ХОРОСКОП