сабота, 30 септември 2023
ПочетнаЕКОНОМИЈАКоњановски во посета на општина Свети Николе

Коњановски во посета на општина Свети Николе

konjanovskiTutuns

Заменик министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство Зоран Коњановски денеска ќе ја посети општина Свети Николе.

Во рамки на посетата предвидено е средба со градоначалникот на Зоран Тасев, по што ќе ја посети подрачната единица на Министерство за земјоделство, шумарство и водостопанство.

Коњановски ќе се сретне и со земјоделците од општина Свети Николе, а ќе ја посети и фабриката за сточна храна Овчеполка – Агроиндустриска групација Агриа.

НАЈНОВИ ВЕСТИ

ХОРОСКОП