недела, 3 јули 2022
ПочетнаКОМПАНИИVIVO телефоните официјално и во Македонија

VIVO телефоните официјално и во Македонија

Кинеската компанија за производство на паметни телефони VIVO пристигна и во Македонија. VIVO е петти по големина производител на телефони во светот, со над 400 милиони корисници.

Компанијата VIVO своите модели во Македонија ќе ги понуди преку малопродажните ланци за електроника и бела техника Нептун, Сетек и Риверсофт, а подоцна и преку мобилниот оператор А1.

На нашиот пазар ќе бидат понудени повеќе модели на телефони, вклучувајќи и модели кои поддржуваат 5Г-мрежа.

Цените ќе се движат од 11.999 до 24.999 денари. 

НАЈНОВИ ВЕСТИ

ХОРОСКОП