петок, јануари 28, 2022
ПочетнаТЕХНОЛОГИЈАПреносен монитор – „Asus ZenScreen Go MB16AP“ (ВИДЕО)

Преносен монитор – „Asus ZenScreen Go MB16AP“ (ВИДЕО)

„Asus ZenScreen Go“ е исто толку необичен, колку и практичен, бидејќи може да биде пренослив и помошен монитор каде и да ви треба, без разлика дали е на вашата работна површина, лаптоп или мобилен телефон. Погледнете како работи во пракса во погледнете ја рецензијата на „Benchmark“ објавена на нивниот „YouTube“ канал.

На почетокот треба да се напомене дека ова е многу корисен уред, за којшто може да се најде употреба за секој компјутер или корисник на мобилен телефон – или како дополнителен монитор за компјутер или голем екран кога сакате да играте или да прочитате нешто од телефонот на голем екран.

Она што веројатно ќе го спречи просечниот корисник да купи ваков монитор за себе, е цената од нешто помалку од 400 евра, иако тоа нема да претставува проблем за оние кои гледаат практична употреба во ваквиот уред.

НАЈНОВИ ВЕСТИ

ХОРОСКОП