среда, 7 декември 2022
ПочетнаЕКОНОМИЈА„Деновите на македонскиот мед 2020“

„Деновите на македонскиот мед 2020“

На улица „Македонија“ во Скопје денеска ќе биде организрано свечено отворање на манифестацијата „Денови на македонскиот мед 2020“.

Овие 16-ти по ред „Денови на македонскиот мед“ ќе ги отворат министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство Арјанит Хоџа и градоначалникот на Општина Центар, Саша Богдановиќ

Како што соопшти организаторот на настанот, Пчеларското здружение „Матица“, посетителите на манифестацијата ќе можат да ги разгледаат штандовите со мед и пчелни производи, како и да ја проследат подготвената програма.

НАЈНОВИ ВЕСТИ

ХОРОСКОП