16 април, 2024
ПочетнаАВТОБИЗСпецијална летна акција на Опел за возила од залиха

Специјална летна акција на Опел за возила од залиха

Можете да започнете со летната авантура и да тргнете на турнеја низ Македонија со нов автомобил! Опел Македонија подготви, покрај постојните акциски цени за одделни модели, дополнителен попуст за сите возила од залиха од 300 до 500 евра, во зависност од моделот на автомобили.

Со одличната специјална акција за возилата од залиха Opel на сите свои клиенти им овозможи да дојдат до новите модели на Opel по фантастични цени и да уживаат во удобното и безбедно возење што го нудат. 

Стилизирани, иновативни и динамични – вообичаени карактеристики на сите модели на Opel, а идните клиенти сега можат по одлични цени се решат за своето домашно милениче.

Бидејќи станува збор за автомобили кои се веќе на залиха, на клиентите на Opel возилата им се достапни веднаш. Оваа специјална акција ќе трае додека постојат залихи.

Контактирајте го најблискиот партнер на Opel за сите детали за понудата, специфичните цени и понудите.

НАЈНОВИ ВЕСТИ

ХОРОСКОП