3 март, 2024
ПочетнаЕКОНОМИЈАБожик неработен ден за сите граѓани

Божик неработен ден за сите граѓани

Министерството за труд и социјална политика соопштува дека 7 јануари 2020 година (вторник), првиот ден на Божик според православниот календар, е неработен ден за сите граѓани на Република Северна Македонија.

Истовремено, Министерството за труд и социјална политика им го честита Божик на граѓаните од православната вероисповед.

НАЈНОВИ ВЕСТИ

ХОРОСКОП