20 јуни, 2024
ПочетнаЕКОНОМИЈАБадник, 6 јануари, неработен за граѓаните од православна вероисповед

Бадник, 6 јануари, неработен за граѓаните од православна вероисповед

Понеделник 6 јануари – Бадник, ден пред Божик, е неработен ден за граѓаните од православна вероисповед, соопшти Министерството за труд и социјална политика.

Од Министерството за труд и социјална политика им го честитаат Бадник на граѓаните од православна вероисповед.

НАЈНОВИ ВЕСТИ

ХОРОСКОП