13 јуни, 2024
ПочетнаТЕХНОЛОГИЈА„MediaFire“ за „Android“

„MediaFire“ за „Android“

mediafire_

Неодамна е претставена „MediaFire“ за „Android“, која на тој начин се приклучува на верзијата iOS, кога станува збор за обезбедување на мобилен пристап до клауд драјвот. Новите корисници добиваат 500 GB гратис место за складирање на податоци. Како и други слични апликации, „MediaFire“ за „Android“ на своите корисници им обезбедува да вршат преглед на документи и фотографии, усмерување на аудио фајлови, да гледаат видео како и можност да ги споделуваат со други корисници. Исто така возможно е и аплоадирање на видео клипови и фотографии директно на вашиот профил, што е одлична можност за оние кои полека го губат својот локален капацитет на складирење.

НАЈНОВИ ВЕСТИ

ХОРОСКОП