понеделник, 23 мај 2022
ПочетнаЕКОНОМИЈАУЈП во Аеродром ќе работи до 18 часот

УЈП во Аеродром ќе работи до 18 часот

Канцеларијата на Управата за јавни приходи (УЈП) во општина Аеродром почнувајќи од денеска до крајот на година ќе работи до 18 часот.

Од УЈП соопштија дека со новото работно време граѓаните ќе имаат можност во продолжениот рок да ја исполнат својата законска обврска кон УЈП и да се пријавуваат во системот е-персонален данок во попладневните часови.

НАЈНОВИ ВЕСТИ

ХОРОСКОП