13 јуни, 2024
ПочетнаЕКОНОМИЈАДирекцијата за заштита и спасување објави оглас за пилоти

Дирекцијата за заштита и спасување објави оглас за пилоти

Дирекција за заштита и спасување на Република Македонија објави оглас за вработување на седум пилоти на неопределено работно време.

На објавениот оглас се бараат еден раководител на одделение за специјализирани услуги со воздухопловите со плата од 71 980 денари, четири пилоти во авиоодделение, со плата од 62 342 денари, еден воздухопловен механичар-техничар со плата од 36 163 и еден воздухопловен механичар-техничар со плата од 36 163 денари.

Повеќе информации може да се добијат во Дирекцијата.

НАЈНОВИ ВЕСТИ

ХОРОСКОП