петок, 31 март 2023
ПочетнаЕКОНОМИЈА25 земји со најмногу милијардери (инфографик)

25 земји со најмногу милијардери (инфографик)

Инфографикот кој го подготви „TitleMax“, а го пренесува „Visual Capitalist“, покажува 25 земји во кои се наоѓаат најмногу милијардери во светот.

Исто така, графикот ги покажува и најбогатите лица во секоја од тие земји. Погледнете…

НАЈНОВИ ВЕСТИ

ХОРОСКОП