29 мај, 2024
ПочетнаЕКОНОМИЈАОд денес учениците на зимски распуст

Од денес учениците на зимски распуст

Речиси 270.000 ученици во Македонија од денеска се на зимски распуст.

Распустот ќе трае три седмици, по што учениците ќе се вратат на настава во второто полугодие на 22 јануари.

НАЈНОВИ ВЕСТИ

ХОРОСКОП