16 април, 2024
ПочетнаКАРИЕРАДали ја работите работата која ја сакате?

Дали ја работите работата која ја сакате?

Избери ја работата која ја сакаш и нема да работиш ниту еден ден во твојот живот, е мислата на кинескиот филозоф Конфучиe.

Дали вие сте на вистинското работно место, односно дали ја работите работата која ја сакате?

Ви претставува ли проблем што одите на работа, незадоволни ли сте со својата работа, постојано посакувате промена или тоа не е така…

Ако се пронајдете во овие 10 факти, тогаш вие ја работите работата која ја сакате…

1. Секој ден се будите со ентузијазам

2. Постојано им се радувате на предизвиците

3. Зрачите со среќа која ја забележуваат сите околу вас

4. Времето за вас лета

5. Уживате во моментите поминати на работа

6. Нетрпеливо ги очекувате новите проекти

7. Секој ден сте се поголем оптимист

8. Целите на компанијата ги сметате за лични цели

9. Секогаш им стоите на услуга на вашите колеги и соработници

10. Позитивата ви се проширува и во приватниот живот

НАЈНОВИ ВЕСТИ

ХОРОСКОП