петок, 9 јуни 2023
ПочетнаЕКОНОМИЈАПривремено затворени оперативните сали на Очната клиника

Привремено затворени оперативните сали на Очната клиника

Салите за операции се привремено затворени на Клиниката за очни болести. Оттаму испратија соопштение во кое наведуваат дека ќе бидат згрижени само итните случаи.

„Клиниката за очни болести информира дека е во тек изведување градежни реконструктивни активности на оперативниот блок и поради ова хируршките сали ќе бидат затворени и нема да се вршат хируршки интервенции до 18 септември 2017 година. Сите итни случаи навреме се згрижени и во овој период пациентите се оперираат во септичната сала за хируршки интевенции“, пишува во известувањето од Министерството за здравство.

НАЈНОВИ ВЕСТИ

ХОРОСКОП