петок, 31 март 2023
ПочетнаЕКОНОМИЈАКонечни резултати од Конкурсот за прием на ученици во ученички домови во...

Конечни резултати од Конкурсот за прием на ученици во ученички домови во вториот рок

Министерството за образование и наука информира дека се објавени конечните резултати од вториот приемен рок од Конкурсот за прием на ученици во јавните ученички домови во Република Македонија за учебната 2017/2018 година.

Конечните резултати од Конкурсот за прием на ученици во јавните ученички домови се достапни на врската во прилог: https://goo.gl/7tW7Nn

НАЈНОВИ ВЕСТИ

ХОРОСКОП