21 април, 2024
ПочетнаЕКОНОМИЈАПотпишан ребалансот на буџетот од страна на Претседателот Иванов

Потпишан ребалансот на буџетот од страна на Претседателот Иванов

Претседателот на Република Македонија Ѓоргe Иванов доцна вчера, во рамки на законскиот рок, го потпиша ребалансот на буџетот.

Ребалансот на буџетот беше изгласан од Собранието на Република Македонија пред седум дена.

По потпишувањето, ребалансот на буџетот е пратен во собраниските служби, по што следува објавувањето во „Службен весник“ и стапување во сила.

НАЈНОВИ ВЕСТИ

ХОРОСКОП