среда, 8 февруари 2023
ПочетнаЕКОНОМИЈА26 јуни неработен ден - следува продолжен викенд

26 јуни неработен ден – следува продолжен викенд

Првиот ден на празникот Рамазан Бајрам е в недела на 25, па затоа понеделник (26 јуни) е неработен ден за сите граѓани, објави Министерството за труд и социјална политика.

НАЈНОВИ ВЕСТИ

ХОРОСКОП