четврток, април 22, 2021
14 °c
Skopje
11 ° чет
8 ° пет
11 ° саб

Барањата на приватните медиуми го одразуваат нивниот однос кон уметноста

Здружението Македонска музичка индустрија (ММИ) оценува дека барањата на националните трговски радиодифузни друштва и Здружението на приватни медиуми се штетни ...

Прочитај повеќе