среда, април 21, 2021
11 °c
Skopje
10 ° сре
12 ° чет
8 ° пет

Силната конкуренција и слабите резервации ќе ја намалат добивката на „Ryanair“

Најголемиот европски економичен авиопревозник „Ryanair“ предупреди дека неговата добивка оваа година ќе биде пониска од онаа што беше прогнозирана, пренесуваат ...

Прочитај повеќе