среда, април 21, 2021
6 °c
Skopje
10 ° сре
12 ° чет
8 ° пет

Објава за отуѓување земјиште наменето за изградба на хотелски комплекси и деловни простории во Центар

Министерството за транспорт и врски распиша објава за отуѓување градежно неизградено земјиште сопственост на Република Македонија по пат на електронско ...

Прочитај повеќе
Страна 1 од 4 1 2 4