петок, февруари 26, 2021
8 °c
Skopje
10 ° пет
5 ° саб
4 ° нед

Tag: регулаторна

Регулаторот бара начин како да се намали бројот на семејства кои живеат во енергетска сиромаштија

Да се зголеми бројот на граѓани на кои државата финансиски им помага во борбата против енергетската сиромаштија. Вакво барање Регулаторната ...

Прочитај повеќе

Се крчкаат нови правила, дозвола за градба само доколку објектот се приклучи на системот за парно греење!

Регулаторната комисија за енергетика поднесе барање до Министерството за транспорт и врски со кое се бара да се промени законот ...

Прочитај повеќе
Страна 1 од 20 1 2 20