петок, февруари 26, 2021
4 °c
Skopje
10 ° пет
6 ° саб
5 ° нед

Во петокот се одржа 25-тото Годишно Собрание на АЦИ Македонија-Здружение на Финансиски Пазари, за првпат во онлајн издание преку Webex платформата

• Вовед во Собранието-Модератор-Емилија Мицева-Уни-Банка,Скопје,• Поздравен Говор-Г-ѓа Анита Ангеловска-Бежоска-Гувернер на Народната Банка на Република Северна Македонија,• Поздравен Говор-Г-ѓа Маја Стевкова-Штериева-Претседател ...

Прочитај повеќе

Склучен Меморандум за Соработка помеѓу Македонска Берза АД Скопје и АЦИ Македонија-Здружение на Финансиски пазари

Македонската Берза АД Скопје и АЦИ Македонија-Здружение на Финансиски пазари склучија Меморандум за соработка со цел унапредување на маѓусебната соработка. ...

Прочитај повеќе

АЦИ Македонија-Здружението на финансиски пазари со нова интернет страна

АЦИ Македонија-Здружение на финансиски пазари,Скопје со нова интернет страна www.acimacedonia.mk. Страната е со современ дизајн и повеќе интерактивна содржина. Дизајнот, ...

Прочитај повеќе

Потпишан меморандум за соработка помеѓу Македонска Банкарска Асоцијација(МБА) и АЦИ Македонија-Здружение на финансиски пазари

Вчера(22.08.2018) во просториите на Македонска Банкарска Асоцијација,Скопје беше потпишан Меморандум за Соработка помеѓу Македонска Банкарска Асоцијација и АЦИ Македонија-Здружение на ...

Прочитај повеќе