понеделник, 6 февруари 2023
ПочетнаЛУКСУЗ И ПАТУВАЊЕЗа хедонисти - Farmont Chateau Whistler (фото)

За хедонисти – Farmont Chateau Whistler (фото)

ѕг1

Сместен во подножјето на најпознатото скијалиште во Ванкувер, „Fairmont Chateau Whistler“ е совршен зимски луксузен хотел….

Со импресивните апартмани и погледот кон планините од кои застанува здивот, овој хотел е единствен во цела Северна Америка. Подеднакво е пријатно и во лето и во зима, а всушност е најпопуларно место за одмор кога сакате да ги истражите планините во близината на Ванкувер. Без оглед дали уживате во скијање, сноуборд или голф, овој хотел може да понуди искуство кое ќе го паметите цел живот.

„Fairmont Chateau Whistler“ е многу повеќе од обичен хотел – тоа е место каде посетителите можат да уживаат во многуте услуги на едно луксузно одморалиште. Мораме да го споменеме Vida Wellness Spa и Fairmont Gold кои ќе ви понудат одлични услуги. Доколку сте љубител на префинето и експресно направени пици, совшено за вас ќе би да го посетите Mallard.

Ако сакате да излезете од хотелот Whistler Village е место кое ќе ве воодушеви. Тоа е позната шопинг дестинација, каде можете да купите скапоцени сувенири и да споделите дел од радостите од вашиот одмор со саканото лице.

ѕг2

ѕг3

ѕг4

ѕг5

ѕг6

ѕг7

ѕг8

ѕг9

ѕг10

ѕг11

ѕг12

ѕг13

ѕг14

ѕг15

НАЈНОВИ ВЕСТИ

ХОРОСКОП