13 јуни, 2024
ПочетнаЕКОНОМИЈАПродавниците на Кипар имаат производи за уште два-три дена

Продавниците на Кипар имаат производи за уште два-три дена

20130322-203905.jpg

Во продавниците на Кипар има проидукти за уште два до три дена, изјави денеска претседателот на кипарската Асоцијација на супермаркетите Андреас Хаџиадаму.

– Ако не се најде решение за ситуацијата и банките не бидат отворени на почетокот од следната недела, рафтовите на продавниците ќе останат целосно празни, предупреди Хаџиадаму.

НАЈНОВИ ВЕСТИ

ХОРОСКОП