15 април, 2024
ПочетнаКУЛТУРАПромоција на книгата поезија „Кино утро“

Промоција на книгата поезија „Кино утро“

kinoutro-702x336

Денес ќе се одржи промоција на најновата, десетта книга поезија на Јовица Ивановски со наслов „Киноутро“ во издание на издавачката куќа Табернакул.

Настанот ќе се одржи во клуб ресторанот МКЦ од 20 часот, каде промотори ќе бидат Дејан Дуковски и Ѕвездан Георгиевски, стихови ќе чита Александар Деловски, а како специјални гости ќе се појават Љупа Ангелов (Д Џон), Ивица Димитријевиќ (Т.Б. Трачери), Горан Таневски, Владимир Петровски – Картер, Иво Антов и други.

НАЈНОВИ ВЕСТИ

ХОРОСКОП