23 мај, 2024
ПочетнаЛУКСУЗ И ПАТУВАЊЕПривлечен хотел во Амстердам (фото)

Привлечен хотел во Амстердам (фото)

hjh1

Со локација на обалата на реката Амстел, во центарот на главниот град на Холандија овој хотел ќе ги задоволи сите ваши желби. Амстердам веќе е познат како град кој се грижи за природната средина, а овој луксузен хотел има Gold сертификат, кој го доделува организацијата Green Key поради посветеноста на животната средина.

Покрај многу погодната локација и лесниот пристап до главните атракции на Амстердам, овој хотел на своите годсти им нуди и неверојатен комфор, елегантно декорирани апартмани, фантастични ресторани и повеќе од модени погодности, како што е батлер услугата, луѓето кои ќе ве отпакуваат и спакуваат, 24-часовниот собен сервис и превозот со лимузина. Собите се многу добро опремени со сите технолошки опции кои постојат.

Уживајте во фотографиите…

hjh2

hjh3

hjh4

hjh5

hjh6

hjh7

hjh8

hjh9

hjh11

hjh12

hjh13

НАЈНОВИ ВЕСТИ

ХОРОСКОП