20 април, 2024
ПочетнаЛУКСУЗ И ПАТУВАЊЕНајскапата четка за заби (фото)

Најскапата четка за заби (фото)

The world’s most expensive toothbrush is made from titanium and costs $4,375

Ви претставуваме уште еден луксузен аксесоар за нега на вашите заби..

Веќе прочитавте за најскапата паста за заби „Theodent 300“, а сега ќе ви ја претставиме најскапата четкичка за заби – „Reinast“.

Оваа четкичка за заби е вистинска иновација во оралната и денталната хигиена, таа е направена од титаниум, според највисоките стандарди на производство. Да, добро прочитавте, четка за заби од титаниум.

Оваа четка за заби ви ветува највисоко ниво на нега за вашите заби. Таа ќе ги третира вашите бисерно бели заби со толкаво внимание, како навистина да се направени од бисери.

Нејзината цена е 4,350 долари. Направена е во Германија, а достапна е во верзиите „Titanium“, „Champagne“, „Rose“ и „Matte Black“.

The world’s most expensive toothbrush is made from titanium and costs $4,375

The world’s most expensive toothbrush is made from titanium and costs $4,375

The world’s most expensive toothbrush is made from titanium and costs $4,375

The world’s most expensive toothbrush is made from titanium and costs $4,375

НАЈНОВИ ВЕСТИ

ХОРОСКОП