недела, 29 јануари 2023
ПочетнаЛУКСУЗ И ПАТУВАЊЕНајскапата куќа во Америка

Најскапата куќа во Америка

kuka2

Фамилијарната куќа која ви ја претставуваме е навистина нешто посебно. А како не би била кога таа чини неверојатни 135 милиони долари, повеќе од било која друга куќа во Америка.

Куќата се наоѓа на имот кој опфаќа 25 хектари и завзема површина од 40,000 квадратни метри. На 40,000 квадратни метри се наоѓа главната куќа на пет ката и двете помали кои се наменети за гости. Куќата е изградена во 1939 година специјално за италијанскиот гроф Пио Греспи.

Погледнете ги фотографиите од најскапата куќа во Америка.

kuka3

kuka4

kuka5

kuka4

kuka7

kuka8

НАЈНОВИ ВЕСТИ

ХОРОСКОП