среда, 29 март 2023
ПочетнаЛУКСУЗ И ПАТУВАЊЕУлтра футуристички дизајн на јахта

Ултра футуристички дизајн на јахта

jahta1

Познатиот уметник, архитект и дизајнер, Заха Хадид е добитник на престижната Прицкерова награда…

Таа го осмисли новиот дизајн на луксузната суперјахта, која ќе се произведува во соработка со германската компанија „Blohm+Voss“.

Нејзината ултра футуристичка јахта од 90 метри има необичен и модерен дизајн, а опремена е така што пловењето со неа ќе претставува искуство исполнето со комфорт и луксуз.

Погледнете ги фотографиите…

jahta2

jahta3

jahta4

jahta5

jahta6

НАЈНОВИ ВЕСТИ

ХОРОСКОП