14 јули, 2024
ПочетнаЛУКСУЗ И ПАТУВАЊЕISMOD MINI достапен - СЕГА!

ISMOD MINI достапен – СЕГА!

Со супер тематска забава организирана во ISMOD Store, скопјани пред неколку дена имаа можност да се запознаат со новиот ISMOD Mini уред за загревање тутунски производи.  

Убавата атмосфера со одлична музика, го поткрена расположението на присутните кои имаа можност одблиску да се запознаат со најуникатниот уред од познатиот бренд. 

ISMOD следејќи ги трендовите и одговарајќи на предизивиците кои ги носи новото модерно време го создаде впечатливиот Mini уред кој е веќе во продажба online преку ismod.mk, како и во ISMOD Store во ГТЦ, приземје.

Со неодоливиот дизајн, достапен во повеќе бои, и со своите 40 грама, Mini е најлесниот уред на пазарот. Воедно, тој претставува одлична и примамлива прилика за сите возрасни консументи кои сакаат да ги заменат традиционалните цигари со нов иновативен уред кој не испушта штетен чад, не мириса и не прави пепел. 

На кој начин функционира ISMOD Mini? 

Уредот гo зaгрева патронот од несогорлив тутун и на тој начин создава аеросол кој содржи никотин во помали количества во однос на традиционалната цигара. Принципот на ISMOD Mini е да го намали создавањето и изложеноста на штетни и потенцијално штетни состојки, преку контролирано загревање на патроните од несогорлив тутун на пониски температури до 350 °С. Во oвој софистициран уред, тутунот се загрева наместо да согорува, што резултира со значително намалување на штетните и потенцијално штетните состојки во споредба со традиционалните цигари. 

Покрај Mini, брендот ISMOD на македонскиот пазар, во својата палета производи ги има и исто така уникатните ISMOD II Plus, ISMOD Nano и ISMOD NMate.

Уредите како и сите пропратни и потребни аксесоари на ISMOD, возрасните корисници на тутун и тутунски производи можат да ги побаарат во сите подобро снабдени продажни ланци, бензински пумпи, индивидуални продавници и киосци насекаде низ државата. Воедно, покрај нарачките преку ismod.mk, заинтересираните може да дојдат во ISMOD Store кој се наоѓа во ГТЦ каде можат подобро да се информираат и запознаат со сите уреди и бесплатно да го искористат просторот, 6 дена во неделата.  
 

НАЈНОВИ ВЕСТИ

ХОРОСКОП