23 мај, 2024
ПочетнаЕКОНОМИЈАМАКЕДОНИЈА2 Август, Денот на Републиката - неработен ден за сите граѓани

2 Август, Денот на Републиката – неработен ден за сите граѓани

Министерството за труд и социјална политика соопштува дека согласно со Законот за празниците на РМ („Службен весник на РМ“ бр.21/98 и 18/07), 02 Aвгуст (вторник) 2022 година, Ден на Републиката е неработен ден за сите граѓани на Република Северна Македонија.

Министерството за труд и социјална политика на сите граѓани им го честита Денот на Републиката.

НАЈНОВИ ВЕСТИ

ХОРОСКОП