2 март, 2024
ПочетнаКВИЗКВИЗ: Колку ги познавате марките на автомобили според моделите?

КВИЗ: Колку ги познавате марките на автомобили според моделите?

Octavia, Golf, Qashqai, Nevera… Дали сите овие имиња ви значат нешто? Да, да, тие се модели на автомобили, но дали знаете на кои марки на автомобили припаѓаат? Откријте сега во квизот и пишете ни како сте поминале!

0%

Кој автомобил е ова - Qashqai?

Correct! Wrong!

Кој автомобил е ова - Felicia?

Кој автомобил е ова - Yaris?

Correct! Wrong!

Кој автомобил е ова - Insight?

Correct! Wrong!

Кој автомобил е ова - Corrado?

Correct! Wrong!

Кој автомобил е ова - 207?

Correct! Wrong!

Кој автомобил е ова - Xsara?

Correct! Wrong!

Кој автомобил е ова - Sprinter?

Correct! Wrong!

Кој автомобил е ова - Magentis?

Correct! Wrong!

Кој автомобил е ова - Panamera?

Correct! Wrong!

Автомобили

За да ги погледнете и останатите квизови кликнете ТУКА

НАЈНОВИ ВЕСТИ

ХОРОСКОП