среда, 4 октомври 2023
ПочетнаКВИЗКВИЗ: Дали ги препознавате овие 8/8 легендарни автомобили?

КВИЗ: Дали ги препознавате овие 8/8 легендарни автомобили?

Денес е малку необичен ден. „Name your car day“, ни повеќе ни помалку. Па, тоа е доволно добра причина да ви направиме интересен квиз за автомобили. Овој пат треба да препознаете неколку легендарни лимени миленичиња!

0%

Кој е овој легендарен автомобил?

Correct! Wrong!

Кој е овој легендарен автомобил?

Кој е овој легендарен автомобил?

Correct! Wrong!

Кој е овој легендарен автомобил?

Correct! Wrong!

Кој е овој легендарен автомобил?

Correct! Wrong!

Кој е овој легендарен автомобил?

Correct! Wrong!

Кој е овој легендарен автомобил?

Correct! Wrong!

Кој е овој легендарен автомобил?

Correct! Wrong!

Олдтајмери

За да ги погледнете и останатите квизови кликнете ТУКА

НАЈНОВИ ВЕСТИ

ХОРОСКОП