2 март, 2024
ПочетнаКВИЗЦИА објави загатка, имате три минути да ја решите

ЦИА објави загатка, имате три минути да ја решите

Предизвикот за Ноќта на вештерките се состои од две фотографии кои треба да ги воочите разликите.

Американската централна разузнавачка агенција (ЦИА) и оваа година објави предизвик за Ноќта на вештерките, кој се состои од две фотографии на кои треба да ги забележите разликите.

Задачата е многу потешка отколку што изгледа на почетокот.

На страницата „Spy Kids“, ЦИА нуди онлајн игри преку кои заинтересираните можат да ја тестираат нивната способност за навигација, способноста за откривање детали и тактичко размислување.

НАЈНОВИ ВЕСТИ

ХОРОСКОП