2 март, 2024
ПочетнаКВИЗКВИЗ: Дали ќе препознаете 10/10 земји по регистрациите?

КВИЗ: Дали ќе препознаете 10/10 земји по регистрациите?

Сигурно ги препознавте регистарските таблички на македонските градови, а овој пат треба да ја погодите земјата според нејзината регистрација. Како ви оди? Пишете ни го резултатот на крајот од квизот и со среќа!

0%

Чија е оваа кратенка на регистарска табличка - „D“?

Correct! Wrong!

Чија е оваа кратенка на регистарска табличка - 'CZ'?

Чија е оваа кратенка на регистарска табличка - 'F'?

Correct! Wrong!

Чија е оваа кратенка на регистарска табличка - 'GB'?

Correct! Wrong!

Чија е оваа кратенка на регистарска табличка - 'CH'?

Correct! Wrong!

Чија е оваа кратенка на регистарска табличка - 'RUS'?

Correct! Wrong!

Чија е оваа кратенка на регистарска табличка - 'NL'?

Correct! Wrong!

Чија е оваа кратенка на регистарска табличка - 'USA'?

Correct! Wrong!

Чија е оваа кратенка на регистарска табличка - 'UY'?

Correct! Wrong!

Чија е оваа кратенка на регистарска табличка - 'S'?

Correct! Wrong!

Чија е оваа кратенка на регистарска табличка - 'Е'?

Correct! Wrong!

Регистрации

За да ги погледнете и останатите квизови кликнете ТУКА

НАЈНОВИ ВЕСТИ

ХОРОСКОП