четврток, 19 мај 2022
ПочетнаЕКОНОМИЈАФото на денот: Енергетска сигурност и стабилност на Македонија

Фото на денот: Енергетска сигурност и стабилност на Македонија

Реален приказ за тоа колку во последните 30 години владите инвестирале во капитални проекти кои се значајни за граѓаните на Македонија.

НАЈНОВИ ВЕСТИ

ХОРОСКОП