четврток, 7 јули 2022
ПочетнаКВИЗСамо вистински познавачи на филмови ќе имаат 10/10 точни одговори во овој...

Само вистински познавачи на филмови ќе имаат 10/10 точни одговори во овој квиз

Сакате филмови? Тогаш ова е вистинскиот квиз за вас!

Ваша задача е да погодите кој актер отелотвори одреден лик во филмот. Ако сте голем љубител на филмови, нема да имате проблем да го поврзете името на ликот од филмот со актерот.

0%

Кој во филмот "The Father" го глуми старецот Ентони?

Correct! Wrong!

Кој ја игра Марион Дејвис во филмот "Mank"?

Correct! Wrong!

Кој го глуми Мајкл Брајс во филмот Hitman's Wife's Bodyguard?

Correct! Wrong!

Кој ја глуми Мегин Кели во филмот „Bombshell“?

Correct! Wrong!

Кој го глуми Нејт во филмот "Wonder"?

Correct! Wrong!

Кој глуми Ферн во филмот "Nomadland"?

Correct! Wrong!

Кој ја игра Шерон Тејт во "Once Upon a Time... in Hollywood"?

Correct! Wrong!

Кој го игра Фреди Меркјури во "Bohemian Rhapsody"?

Correct! Wrong!

Кој во филмот "Inception" го игра Артур?

Correct! Wrong!

Кој го игра Купер во филмот "Interstellar"?

Correct! Wrong!

Филмови

За да ги погледнете и останатите квизови кликнете ТУКА

НАЈНОВИ ВЕСТИ

ХОРОСКОП