понеделник, 6 февруари 2023
ПочетнаЕКОНОМИЈАМАКЕДОНИЈАРамазан Бајрам - неработен ден за сите граѓани

Рамазан Бајрам – неработен ден за сите граѓани

Министерството за труд и социјална политика соопштува дека согласно со Законот за празниците на РМ („Службен весник на РМ“ бр.21/98 и 18/07), 13 Мај 2021 година (четврток), Рамазан Бајрам, првиот ден на Рамазан Бајрам, е неработен ден за сите граѓани на Република Северна Македонија. 

Министерството за труд и социјална политика, на граѓаните од муслиманска вероисповед во Република Северна Македонија, им го честита Рамазан Бајрам.

НАЈНОВИ ВЕСТИ

ХОРОСКОП