13 јуни, 2024

„FrostWire“ 5.5.2

frostwire_header_hand (1)

„FrostWire“ e „BitTorent“ клиент, кој е производ од заемните напори на големиот број на слободни извори на податоци и хонорарни програмери лоцирани ширум светот.

Најновата објавена верзија на плеер, наречена „FrostWire“ 5.5.2, носи доста унапредувања вклучувајќи го и оневозможеното паметно пребарување, како и обезбедена  компатибилност со Mac OSX 10.5.х.

Во рамките на новата верзија на „Windows Media Player“ може да се отворат и фајлови со долги имиња, а обезбедена е и патека за поправка на грешки која спречува NPE да отвори торенти.

Меѓу подобрувањата кои ги носи оваа верзија се и големиот број предности за корисничкиот интерфејс.

НАЈНОВИ ВЕСТИ

ХОРОСКОП