сабота, 23 септември 2023
ПочетнаЛУКСУЗ И ПАТУВАЊЕБањи инспирирани од природата

Бањи инспирирани од природата

04-purity

Најновата колекција на мебел за бања е одличен склоп на природниот и современ стил…

02-emotion_

Дизајнерите во текот на создавањето на новите луксузни колекции, беа инспирирани од природата што ги опкружува. Бистрата вода, енергијата од камењата и топлината од дрвата, сето тоа хармонично сплотено  ќе пронајде удобно место во вашите соништа. Иако некои од материјалите кои се користат во изработката на мебел се од праисториски период, комбинирани се на начин кој дава модерен и шик изглед на бањата.

08-vitality

Започнувајќи од подот, па се до мијалникот, кадата, тушевите, полиците, сите производи од колекцијата се многу современи и функционални. Секое парче мебел, изработено од разни камења, дрво, алуминиум, ги предизвикува сетилата да го доловат моментот на природата и да создадат потполно опуштена атмосфера.

НАЈНОВИ ВЕСТИ

ХОРОСКОП