сабота, 23 септември 2023
ПочетнаЛУКСУЗ И ПАТУВАЊЕПристигнува новиот „CADILLAC ELR“

Пристигнува новиот „CADILLAC ELR“

2014-cadillac

Секој вистински вљубеник во луксузните автомобили, радосно ќе ја дочека веста дека наскоро пристигнува новиот „Cadillac ELR“…

Компанијата наскоро треба да го лансира својот прв автомобил на елекрична енергија. Моделот ќе претставува комбинација на современиот дизајн и иновативната технологија. Компанијата несака да ја објави цената на автомобилот се до претставувањето во салонот за автомобили, но постојат шпекулации дека неговата цена ќе изнесува отприлика 60.000 долари. Главниот инженер, Крис Томасон, истакнува дека во блиска иднина, автомобилот успешно ќе им парира на своите конкуренти.

cadillac-elr (4)

Современите LED светла дополнително допринесуваат во целосниот позитивен впечаток кој го поседува Cadillac ELR. Ентериерот на моделот е уште подобро уреден од екстериерот. Тој вклучува комбинација на луксузни материјали, како што се кожа, микрофибер, дрво….

Во компанијата истакнуваат дека овој ентериер претставува шаблон за изработка на останатите модели кои се произведени од страна на компанијата.

-elr

НАЈНОВИ ВЕСТИ

ХОРОСКОП