понеделник, 28 ноември 2022
ПочетнаЛУКСУЗ И ПАТУВАЊЕFabio Ongarato ги поместува границите

Fabio Ongarato ги поместува границите

enterier

Австријските дизајнери Fabio Ongarato и Ronnen Goren, имаат доста оригинален и необичен пристап кон дизајнот на ентериери….

enterier8

Овие двајца австралиски дизајнери имаат отворен поглед на дизајнот на ентериери и со својот необичен стил ги диктираат трендовите на светската дизајнерска сцена. Нивната страст кон архитектурата, фотографијата и концептуалната уметност се претвара во идеи кои оставаат без здив.

enterier7

НАЈНОВИ ВЕСТИ

ХОРОСКОП